Affiliate website laten maken

Binnen enkele weken direct starten met het verkopen van affiliate producten!

Kant en klare affiliate website

Wil jij een website laten maken waarin het makkelijk is om affiliate producten toe te voegen? 
Het team van Webscores zorgt dat alle basisinstellingen goed staan en dat jouw website vindbaar is in de zoekmachine!

Afiiliate website laten maken

Een affiliate website laten maken is aan te raden voor mensen die willen ondernemen zonder fysieke voorraad te hebben. Bij affiliate krijg je een percentage van de verkoop van producten van bijvoorbeeld een Bol.com. Daarnaast kun je geld verdienen in iedere categorie door je aan te melden bij website zoals Daisycon of TradeTracker. Zij hebben in elke niche wel producten die jij via jouw website kunt gaan verkopen. Vervolgens ontvang je wel tot 40% van de aanschafprijs van een product. Bij Webscores kunnen wij je op weg helpen met het aanleggen van de basis van zo’n website. Tevens krijg je bij het webdesign GRATIS de gedeelde licentie van Affiliate Held. Hiermee kun je eenvoudig nieuwe producten toevoegen aan de website of opzoeken op basis van EAN nummer.

Deze netwerken kun je gebruiken :

De plugin Affiliate held die wij gebruiken voor het maken van een Affiliate website maakt het mogelijk om met de volgende netwerken een realtime verbinding te maken:

  • Tradetracker
  • Daisycon
  • Bol.com
  • Partnerize
  • Adtraction
  • Awin
  • TradeDoubler

Bij al deze netwerken kun je een gratis account aanmaken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een reeds ingerichte website die zich op deze categorie richt.

Voordelen affiliate website laten maken

Als je door ons een affiliate website hebt laten maken dan sta je met 1-0 voor. Wij zorgen ervoor dat je binnen enkele weken meteen van start kunt gaan!

Introductie:
Wij begeleiden je bij het opzetten van een affiliate website. Het enige wat jij hoeft te doen is een of meerdere accounts aan te maken bij een van de netwerken. Tevens kun je naast de handleiding ook enkele uren uitleg krijgen over hoe je de plugin moet gebruiken. Dit gebeurd via professionele medewerkers van Affiliate Held!

Start:
Afhankelijk van jouw pakket stellen wij de website zo in dat een x aantal pagina’s al meteen in de website staan. Het vervolg bepaal jij zelf. Je kunt ervoor kiezen om extra product pagina’s aan te maken, maar ook kun je gaan bloggen over de producten.

Natraject
Nu de website af is kun je gaan starten met het verkopen van affiliate producten. Om nog meer bezoekers op je website te krijgen kunnen wij je helpen met SEO of SEA marketing.

Volg je kliks en sales

Wanneer je door ons een affiliate website hebt laten maken, dan kun je ook snel en overzichtelijk de bezoekers volgen. Via het menu van de WordPress plugin kun je voor een bepaalde periode kijken hoeveel kliks er zijn geweest. Hierbij kun je niet alleen filtreren op producten, maar ook op pagina’s en blogs.

Affiliate vergelijken

Bij het maken van een affiliate website kunnen wij je ook helpen om meerdere aanbieders te vergelijken. De handige wordpress plugin zorgt ervoor dat de prijzen van verschillende verkopers opgehaald kunnen worden. Op deze manier kun je op de site zelf de prijzen laten filteren van goedkoop naar duur. Het beste kun je hiervoor producten zoeken op basis van EAN code. In dat geval kijkt de computer of dit artikel bij meerdere verkoper te krijgen is.

brons pakket voor de kleine ondernemer

Affiliate website maken voor cosmetica artikelen

Als je lekker wil verdienen met het verkopen van cosmetica artikelen dan is een affiliate website laten maken wat voor jouw. Zo kun je ervoor kiezen om bij je reviews, pagina’s of blog berichten relevante cosmetica artikelen te plaatsen. Hiermee kun je een percentage van de aankoopprijs verdienen zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. Tevens zou je ditzelfde kunnen doen voor verzorgingsartikelen zoals Shampoo, extra deoderant, parfum of lipstift. Als je wekelijks tot dagelijks een bericht, pagina of review plaatst, dan kunnen de inkomsten tot wel honderden euro’s per maand oplopen. Het beste kun je jezelf dan aanmelden bij meerdere netwerken. Op deze manier kun je met behulp van de plugin snel de prijzen laten vergelijken. Zo weten je lezers ook meteen waar ze dit het beste kunnen kopen!

 

brons pakket voor de kleine ondernemer

Consumenten elektronica affiliate website maken

Zonder een grote investering te doen kun je al starten met het laten maken van een elektronica affiliate website. Steeds meer mensen kiezen hiervoor, want je hebt alleen maar de eenmalige kosten voor een webdesign. Het hebben van een fysieke voorraad is niet langer meer nodig en de vergoedingen kunnen hoog oplopen. Daarnaast kun je ook de prijzen van meerdere webwinkels vergelijken. En je bepaald ook nog eens helemaal zelf hoe groot jij jouw assortiment wil hebben. Zo kun je er ook voor kiezen om elektronica van minder grote merken te gaan verkopen. Hoe minder bekend een artikel is, hoe hoger de vergoeding die hier tegenover kan staan. Doe goed research hiernaar of vraag vrijblijvend advies aan ons team.

brons pakket voor de kleine ondernemer

Overige categorieën affiliate website laten maken

Er zijn nog veel meer categorieën die je kunt bedenken voor het laten maken van een affiliate website. 
Hieronder een overzicht van ideeën:

– Webhosting, domeinnamen en servers
– Verzorging, Beauty producten en cosmetica
– Abonnementen
– Betaaldiensten
– Streaming en video producten
– Meubels
– Computers, Laptops en randapparatuur
– Smartphones

 

En zo zijn er nog wel honderden categorieën meer te bedenken. Wij kunnen je ook adviseren m.b.t. affiliate toepassen op bestaande websites.

 

Producten toevoegen aan het assortiment

Als je door ons een affiliate website hebt laten maken, dan maak je gebruik van de AffiliateHeld plugin. Deze is eenvoudig te gebruiken vanuit de backend in WordPress. Er komt een menu te staan in WordPress met affiliate producten en als je hier op klikt vindt je het assortiment van jouw website. Hier zie je dan ook een knop te staan met nieuw product toevoegen. Vervolgens kun je met een EAN code gemakkelijk de producten bij jouw verkopers opzoeken.

Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een naam te geven aan dit product. Als je het in een bericht of pagina wil gebruiken, dan vergelijkt de plugin automatisch de producten indien je dit wil. Je kan er namelijk ook voor kiezen om van alleen een bepaalde verkoper de prijzen te laten zien. Ook bepaal jezelf welke filters er getoond worden. Hierbij kun je onder andere kiezen uit beoordeling, prijs, titel, beschrijving en nog veel meer!

Producten toevoegen aan berichten

Bij het maken van een affiliate website kiezen wij altijd voor WordPress. Dit is voor de meeste ondernemers makelijk te begrijpen en eenvoudig toe te passen in de huidige bedrijfsvoering. In de backend kun je makkelijk producten toevoegen aan een pagina of bericht. Dit doe je met de affiliate held button die in de tekstverwerker zichtbaar wordt. Vervolgens selecteer je welke eigenschappen getoond mogen worden van een product.

Daarnaast kun je ook de opmaak bepalen zoals de grootte van de titel of het formaat van de afbeelding. Tevens kun je ook meerdere producten toevoegen in een product. Deze kun je allemaal tegelijk laten zien, maar ook per nummer wat je hieroor opgeeft. Als ze eenmaal in het systeem gezet zijn voeg je ze op bijna alle plekken in WordPress met hetzelfde gemak toe. Daarnaast kun je ook filters toepassen op van oud naar nieuw of van goedkoop naar duur en vice versa.

Webscores als partner voor affiliate website laten maken

Webscores heeft geruime ervaring met het maken van een affiliate website. Naast de technische kennis is ons team ook gespecialiseerd in het vinden en behouden van specifieke campagnes op de kanalen. Zo weten wij precies wat we moeten doen om toch goedgekeurd te worden, maar ook zodat jij hier het meeste aan kunt verdienen. Tevens kunnen we je ook adviseren wat de mogelijke valkuilen zijn (dit zijn er maar weinig). Het grootste voordeel is dat je geen voorraad nodig hebt en je het dus gemakkelijk kunt opstarten. Opschalen hoeft ook niet duur te zijn! Tevens ondersteunen wij ook beginners op dit gebied. Zo gaan we stap voor stap met je aan de slag om een kanaal uit te bouwen. Samen met jou kijken we naar de doelen en wensen die je hebt. Het is daarnaast ook een mooie manier om een centje bij te gaan verdienen!

Affiliate website maken beginners

Naast het maken van een affiliate website is het ook belangrijk dat je goed opvalt.
Afhankelijk van het budget wat je ter beschikking hebt zijn er een aantal opties te bedenken
Social Media Advertising.
Bij social media marketing richten wij ons op het adverteren op de
bekende sociale kanalen zoals Facebook, Instagram en Twitter.
Google Ads.
Bij Google ADS marketing gaan we adverteren in de meest gebruikte zoekmachine.
Ruim 94% van alle Nederlanders doet een zoekopdracht hier.
Wij maken samen met jou een plan van aanpak zodat ook jij hier goed opvalt!

                                          Ontdek hier onze overige marketing mogelijkheden ….

Pagina's optimaliseren voor jouw bedrijf