Marketing bureau Amsterdam

Webscores marketing bureau Amsterdam helpt jou meer klanten te bereiken

meer verkopen met online adverteren

Marketing In Amsterdam 

Marketing bureau Amsterdam heeft alles om jouw merk of bedrijf op de kaart te zetten. Samen met jou stellen wij groeidoelen op. Ook doen wij een zoekwoordenonderzoek en een doelgroep analyse. Heb je voorkeuren geeft dit dan bij de aanvraag aan. Met deze gegevens kunnen wij analyseren welke woorden gebruikt worden door bijvoorbeeld concurrenten. Maar ook zien wij welke zoekwoorden veel opgezocht worden in de zoekmachine. De doelgroep kun je vaak aan de hand van het product of dienst bepalen. Voorkom overbodige marketing uitgaven aan mensen die niet in jouw doelgroep zitten. Wij doen er alles aan om potentiele klanten  naar jouw website te begeleiden. Dit kan zijn met acties maar ook met uitgebreide teksten. Afhankelijk van de producten en de doelgroep stelt de marketeer een plan met jou op!
Webscores marketing bureau Amsterdam heeft al vele bedrijven mogen helpen. Sta jij hier binnenkort ook tussen ?

Adverteren met Google

Marketing bureau Amsterdam is een expert op het gebied van Google ADS. Wij kunnen samen met jou een plan opzetten om zo effectief en doelgericht mogelijk te gaan adverteren. Google ADS is in de loop der jaren ontwikkeld tot het grootste platform waar je kunt adverteren. Marketing bureau Amsterdam heeft deze trends nauwlettend in de gaten gehouden. De concurrentie op het internet is ook veel gegroeid. Hierdoor word het steeds moeilijker om als bedrijf zelf te gaan adverteren.
Daarom zijn wij jou graag van dienst tegen een vast en laag tarief.

Wij maken winstgevende campagnes gebaseerd op locatie en producten of diensten. Ook houden wij met Google Analytics de resultaten goed in de gaten. Zo gaan wij steeds verder de campagne optimaliseren zodat het minder kost en jij meer bezoekers kunt verwachten.
Ook kun je sinds kort met Google Ads remarketing toepassen. Dit is een techniek waarmee je oude bezoekers van je website opnieuw gaat benaderen. Dit kunnen zowel mensen zijn die al iets besteld hebben maar ook klanten die niets besteld hebben. In de banner gedeeltes op bekende sites zal dan een advertentie verschijnen van jouw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat klant opnieuw getriggerd word.

Voordelig marketingpakket
brons pakket voor de kleine ondernemer

Linkbuilding pakketten

Marketing bureau Amsterdam is een expert in linkbuilding. Voor een relatief lage prijs kun jij ervoor zorgen dat jouw Domein Autoriteit (DA) en Pagina autoriteit(PA) stijgen. Hierdoor zullen zoekmachines zoals Google of Bing meer waarde hechten aan jouw website.
Deze pakketten zijn verkrijgbaar vanaf € 59,99 per maand.
Dit krijg jij er voor terug:

 • Minimaal 5 links per week.
 • Per maand 1 blog van 300 woorden.
 • Doelgroep en zoekwoordenonderzoek.
 • Prestatie rapport van linkbuilding.

Alle pakketten zijn uit te breiden naar de wensen die je hebt. Maar om toch een inschatting te geven gebruiken wij de bovenstaande tabel.
Meer informatie over onze pakketten vind je op de linkbuilding pagina.
Al onze pakketten zijn maandelijks opzegbaar en je zit dus niet aan een jaarabonnement vast.

 

brons pakket voor de kleine ondernemer

Social Media Ads

Wanneer jij snel een naam op de markt wil zetten dan adviseert marketing bureau Amsterdam jou Social Media Ads aan. Via deze weg kun je met een klein budget veel mensen bereiken. Vanaf €39,99.
Het pakket bestaat uit het volgende:

 • Per week 1-3 berichten op jouw pagina.
 • Doelgroep en leeftijd onderzoek.
 • Gratis rechtsvrije afbeeldingen.
 • 1x per maand rapportage van de prestaties.

Je kunt dit pakket zelf nog aanvullen of door ons laten aanpassen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden. In de meeste gevallen heb je binnen 6 maanden het gewenste resultaat. Bij ons zit je niet aan een jaar contract vast. Het is maandelijks opzegbaar wanneer je genoeg bereikt hebt of niet tevreden bent over de dienstverlening.

brons pakket voor de kleine ondernemer

Marketing pakketten combineren

Marketing bureau Amsterdam bied extra scherpe prijzen voor bedrijven die meerdere diensten af willen nemen. Soms is de vraag te groot om met 1 pakket de doelen te kunnen halen. Onze medewerkers zullen u dit dan ook adviseren.
Dit kunnen wij voor jou betekenen:

 • Het verkrijgen van kwaliteit links ook wel linkbuilding genoemd
 • Plaatsen van blogs op jouw eigen site of bij nieuws en persberichten platforms.
 • SEO geoptimaliseerde teksten schrijven.
 • Monitoren van prestaties
 • Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Twitter, Bing en nog veel meer.
 • Overige wensen zijn op aanvraag altijd bespreekbaar!

Natuurlijk zijn er nog vele marketing diensten die wij ook doen. Maar dan zou het voor hier een te lang verhaal worden. Wij raden jou aan om via de contact pagina of ons telefoonnummer contact op te nemen. Wij staat voor alles open en helpen jouw bedrijf te laten groeien!

meer verkopen met online adverteren

Zoekmachine optimalisatie Amsterdam

Marketing bureau Amsterdam doet altijd een zoekwoorden en doelgroep onderzoek voor dat de marketing opgestart word. Je ontvangt een eerlijk en vrijblijvend advies hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jouw bedrijf gevonden word in de zoekmachine. Ook een bestaande site die nu niet vindbaar is kunnen wij optimaliseren. Maar ook kunnen we natuurlijk kijken hoe we extra klanten voor je kunnen regelen. Dit gaat vaak met gerichte zoekwoorden die bij de doelgroep past.

Marketing bureau amsterdam kostenplaatje

Er is bij ons niet een vast kostenplaatje om te hanteren. Wij kijken per bedrijf waar de mogelijkheden liggen. Vervolgens sturen wij jou een vrijblijvende offerte met diensten die je zou kunnen afnemen. Pakketten beginnen al bij €34,99 per maand exclusief advertentiebudget. Het is aan jou om te bepalen hoeveel nieuwe klanten je wil bereiken.

SEO Amsterdam

Hoger in de zoekmachine komen is een proces van SEO en geduld. Om goede posities te behalen moet je regelmatige nieuwe en relevante content plaatsen. Marketing bureau Amsterdam doet dit al jarenlang voor verschillende bedrijven. Wij weten dus ook waar de valkuilen liggen. Ook schrijven wij met regelmaat blogs voor bedrijven die hun producten of diensten willen verkopen. Dit noemen wij SEO geoptimaliseerde teksten. Hoe je deze kunt schrijven kom je pas achter na het doelgroep en zoekwoorden onderzoek. Vervolgens spelen er ook nog andere factoren zoals het aantal websites dat naar jouw site verwijst en signalen van bijvoorbeeld een YouTube of Facebook. Maar ook kan het zijn dat de pagina te lang moet laden. Volgens Google moet je in 2 klikken kunnen bestellen en binnen 5 seconden een volledige pagina hebben geladen. Dit geld voor mobiel, tablet en desktop versies bij elkaar opgeteld.

meer verkopen met online adverteren

Marketing bureau Amsterdam samenvatting

Google Adverteren

Marketing bureau Amsterdam helpt jou bij het effectief neerzetten van jouw merk of bedrijf. Wij werken al jarenlang met Google ADS en weten dus ook waar de kansen liggen.
Hier gaat altijd een zoekwoorden en doelgroepen onderzoek aan vooraf.
Ook ontstaan er steeds meer mogelijkheden zoals Google Shopping of remarketing campagnes.
Per bedrijf is een andere aanpak vereist!
Mogen wij jouw bedrijf binnenkort verwelkomen?

Wat mag je van ons verwachten?

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO en SEA. Bij ons zit je niet vast aan lastige jaarcontracten maar reken je gewoon netjes af per maand.
Nee verkopen zit niet in ons bloed dus ook voor de allerkleinste bedrijven met een minimaal budget zijn wij er.
Onze offertes zijn gratis en vrijblijvend!

Linkbuilding marketing bureau Amsterdam

Wij hebben een groot netwerk aan kwalitatieve links voor ieder bedrijf.
Deze links verhogen de waarde van jouw domeinnaam. Hoe hoger deze waardes zijn des te hoger je in Google of andere zoekmachines kunt komen.
Maar ook ontstaat er met regelmaat verkeer uit de links die geplaatst zijn en zullen steeds meer bedrijven naar jouw website gaan linken.
Zo kom jij wellicht op die eerste pagina in de zoekmachine.

Marketing bureau Amsterdam brengt jou hoger in de zoekmachine

Er zijn veel tactieken te vinden die jouw bedrijf hoger in Google kunnen brengen. Echter zijn het vaak tijdrovende tactieken waar je zelf geen tijd voor hebt. Daarom ontzorgen wij jouw bedrijf hierin voor een zacht prijsje.
Dan heb jij weer tijd om te ondernemen!

meer verkopen met online adverteren

Waarom Webscores?

Marketing bureau Amsterdam is een van de vele marketeers die je kunt vinden.
Wij onderscheiden ons door een juiste prijs kwaliteit verhouding te bieden.
Daarnaast werken onze medewerkers op freelance basis.
Dit betekend dat zij per uur of per project betaald krijgen.
Wij hebben dus niet de vaste lasten. Dat is de reden dat wij met concurrerende prijzen kunnen bieden.
Wij staan altijd voor jou klaar bijna 24 uur per dag.