Marketingbureau Rotterdam

Marketingbureau Rotterdam verzorg  alles op het gebied van marketing wat jij nodig hebt in. Onze medewerkers zijn zowel lokaal als nationaal bekend.

meer verkopen met online adverteren

Marketingbureau Rotterdam

Online marketingbureau Rotterdam houd zich bezig met het verbeteren van de posities van bedrijven in de zoekmachine.
Zoekmachine marketing is een ingewikkelde vorm van marketing die de ondernemers niet zomaar onder de knie krijgen. Voor  bedrijven verschilt de manier van aanpakken. Wij zijn er zowel voor de kleine ondernemer als de grote multinational. Samen met jou gaan we een plan opstellen en doelen bepalen. Aan de hand van deze doelen kunnen wij dan weer een marketingplan bepalen. En zo komen wij langzaam dichterbij de weg naar jou succes. Voor het ene bedrijf is het verstandiger om te gaan adverteren als voor de andere. Maar om een snelle naamsbekendheid te krijgen raden wij Social Media Marketing aan. Dit zorgt ervoor dat mensen kennis maken met je bedrijf en producten. Voor een relatief laag budget kun je vele mensen bereiken. En je betaald alleen voor de mensen die  op de advertentie klikken.

Een goed zoekwoordenonderzoek gaat hier wel aan vooraf. En ook een doelgroeponderzoek zit bij ons inbegrepen. Zo gaan we alleen adverteren op mensen die geïnteresseerd kunnen zijn. Je hebt immers niks nutteloze advertentiekosten. Ook kunnen we met lokale marketing starten.

Google ADS Rotterdam

Google ADS voorheen Google Adwords is het meest gebruikte pakket bij marketingbureau Rotterdam. Al sinds het begin van het internet adverteren vele bedrijven hiermee. Echter is het wel belangrijk om dan de juiste zoekwoorden te gebruiken. Het adverteren op populaire zoekwoorden kan ooit wel €10 of meer per klik kosten. En een klik is niet altijd meteen een koper. Een voorbeeld is wanneer je op een broek gaat adverteren dat je kenmerken toe kunt voegen. Zo kun je zeggen bijvoorbeeld blauwe broek. Je zult merken dat de kosten hier veel lager voor zijn. Dat komt omdat minder mensen hier op zoeken en de grote bedrijven hier vaak niet op adverteren. Maar een laag bereik met meer verkopen resulteert wel in meer winst.

Dit worden ook wel longtail zoekwoorden genoemd. Ook is de doelgroep belangrijk. Je zult moeten kiezen of je in alleen Nederland wil adverteren of ook daarbuiten. Maar ook kun je ervoor kiezen om alleen in een straal van 100km in jou omgeving te adverteren. Dit is vooral aan te raden voor bedrijven die ook offline verkopen. Je kan hiermee gigantisch op de advertentiekosten besparen.

Voordelig marketingpakket
brons pakket voor de kleine ondernemer

Linkbuilding marketingbureau Rotterdam

Marketingbureau Rotterdam is gespecialiseerd in het verkrijgen van kwaliteitlinks.
Linkbuilding kan ervoor zorgen dat er meer bezoekers naar je website komen. Ook krijg je meer autoriteit wat voor betere posities in de zoekmachine zorgt.
Dit zit er in het Bronze pakket :

 • 5 Afwisselende links
 • 1 Blog max 300 woorden
 • Volledig zoekwoord onderzoek
 • Maandelijks rapport van de Linkbuilding prestaties.

Afhankelijk van jouw doelen kunnen wij dit pakket nog uitbreiden. We hebben een netwerk met meer dan 25000 links in binnen en buitenland. Het is belangrijk dat je dit op een organische manier doet. Een structuur is beter dan in 1 keer 100 links.

brons pakket voor de kleine ondernemer

Remarketing Rotterdam

Marketingbureau Rotterdam is ook gespecialiseerd in Remarketing van Google. Hiermee bereik je mensen die al eens op je website geweest zijn. Deze manier van adverteren is goedkoper en zeer effectief. Zo word jouw bedrijf nooit meer over het hoofd gezien.
Dit zijn de voordelen van Remarketing:

 • Je bereikt klanten die al eens iets besteld hebben bij je. Zo houd je ze actief betrokken.
 • Klanten die de vorige keer niets gekocht hebben gaan wellicht nu wel iets kopen.
 • Je adverteert alleen doelgericht dus verspild niet veel budget.
 • Vele malen goedkoper dan een normale advertentie.

Als jij een groot klantenbestand hebt is dit de manier om te adverteren via de zoekmachine. Wil je meer uitleg hierover dan staan onze medewerkers je graag te woord.

brons pakket voor de kleine ondernemer

Pakket op maat Marketingbureau Rotterdam

Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden voor succesvol te ondernemen op het internet.
Enkele voorbeelden zijn :

 • Linkbuilding met behulp van ons grote netwerk aan kwaliteitlinks zo’n 25000+
 • … Blogs of artikelen op relevante pagina’s met hoge waardes plaatsen zodat jij hoger in de zoekmachine komt.
 • Een uitgebreid doelgroep en zoekwoorden onderzoek zodat je ze zo min mogelijk geld verspild.
 • Wij houden je wekelijks of maandelijks op de hoogte van de prestaties en ideeën.
 • Onze pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Iedereen kan wel eens niet tevreden zijn en die mogelijkheid moet je ook hebben om dat te uiten.

Wij hanteren altijd al voordelige tarieven. Maar hoe meer je afneemt hoe hoger de korting!

 

meer verkopen met online adverteren

Zoekmachine optimalisatie Rotterdam

Marketingbureau Rotterdam is ook gespecialiseerd in het verbeteren van je positie in de zoekmachine. Dit kun je doen door de inhoud van pagina’s op een juiste manier te schrijven. Een van de belangrijkste dingen is dat het zoekwoord voldoende terugkomt in de tekst. Daarnaast moet deze ook in de titel en omschrijving staan die je aan Google en andere zoekmachines meegeeft. Ook het gebruik van kopteksten is een belangrijke rankingsfactor. Maar daarnaast moet je het veel hebben van sites die naar jouw website toe verwijzen. Deze kunnen allemaal waarde meegeven waardoor jij ook weer in waarde stijgt. Dit word linkbuilding genoemd.

Resultaten marketingbureau Rotterdam

Marketingbureau Rotterdam heeft al vele bedrijven op de kaart mogen zetten. Van eenmanszaak tot bedrijven die wereldwijd handelen. Ieder hebben zij hun eigen unieke aanpak gehad. Wij maken samen met jou een plan op maat!

SEO Rotterdam

Marketingbureau Rotterdam is een van de meest toonaangevendste bedrijven in de regio. Wij weten precies waar kansen liggen en op welke trends er ingespeeld moet worden. Trends zijn een van de belangrijkste factoren waarmee je veel bezoekers kunt trekken. Of het nu gaat om een coronacrisis of een zwembroek in de zomer. Ongeveer 35% van de omzet word zo bereikt zonder dat je hoeft te gaan adverteren. Goed gevonden worden in de zoekmachine heeft meestal minimaal 9 maanden de tijd nodig. Een van de belangrijkste factoren is namelijk hoe oud het domein is. Heb je jouw website al meerdere jaren dan rankt Google jou en je betrouwbaarheid vele malen hoger als een website die net in de lucht is. Zorg er altijd voor dat je een zoekwoord verwerkt in de titel, omschrijving en website url.

meer verkopen met online adverteren

Meest gestelde vragen marketingbureau Rotterdam

Wat kost het ?

Wij hebben pakketten vanaf €35 euro per maand. Zo is het voor iedereen betaalbaar. Voor de grotere bedrijven liggen de gemiddelde kosten per maand op zon €399 per maand. Maar als je internationaal gaat kan het nog een stuk duurder worden.

Wat je kunt verwachten van marketingbureau Rotterdam?

Je kunt van Marketing bureau Rotterdam verwachten dat je een goede partner hebt. Wij zijn eerlijk en transparant over onze pakketten, het nut en de kosten hiervan.

Waarom marketingbureau Rotterdam?

Wij hebben medewerkers op allerlei gebieden van de online markt. Zij zijn niet alleen gespecialiseerd in online marketing maar ook in social media marketing. Daarnaast hebben wij de beste tools om als eerste bij de nieuwe trends te komen. Zo kun jij hier direct op in gaan spelen!

Wat je verwachten kunt van ons

Wij hebben een van de laagste prijzen in de markt. Echter wil dit niet zeggen dat wij minder doen. Doordat wij met freelancers werken zijn onze kosten vele malen lager. Hierdoor kun jij verder groeien met jouw bedrijf.